Oliver Fredriksen mistet bilen sin på bud 3. sept, 16. sept stilte han med nyinnkjøpt bil og vant suverent juniorklassen og nordlandscupen for junior.

Bent Inge Sørensen og Kristoffer Abelsen lå som nr 1 og 2 totalt i nordlandscupen senior før finaleløpet. Begge kjørte seg til a-finale, denne ledet Granes Eddie Orava frem til siste runde hvor Kristoffer smettet seg inn foran da Eddie var ute i alternativsporet. Bent Inge og en annen sjåfør kom i klinsj på banen, som endte med at Bent Inge ble stående og 1. plassen i cupen glapp. Kristoffer ble årets vinner av nordlandscupen, med Bent Inge på nr 2.

Det ble også kjørt rallycross 2. og. 3. sept, opprinnelig var det 5 sjåfører påmeldt, men det endte tilslutt opp med Hans Einar Jensen og Jan Erling Saue, NMK Grane og Hans Jørgen Brygfjeld, NMK Rana.

Eddie Orava, NMK Grane satte beste banetid 2,32(275) på Granes siste løp for året.

NMK Grane takker så mye atter en gang alle funksjonærer som stiller opp så vi får kjørt racerbilløp!

Tekst og foto: Susann Tangen