Hjerte-hender
"Illustrasjon lånt fra google"

Først vil vi takke

Vi har mange å takke, men først og fremst vil vi rette en stor takk til alle våre fantastiske lesere. Hadde ikke vi sett at siden vår har daglige besøkende, og økende lesertall - ville det vært lite motiverende for oss å holde på med dette. Vi ser at dere titter innom, vi ser at dere deler artiklene våre, og vi ser at dere liker sakene vi legger ut på facebooksiden vår. Tusen takk!! <3 

Siden oppstart av den digitale versjonen av bygdebladet, har siden vår blitt åpnet og lest av dere 180 000 ganger!! Det er utrolig gøy, og over all forventning!

Annonsørene våre: Hva skulle vi gjort uten dere?! Det at dere hadde tro på oss, når vi gikk fra papirutgave - til nettavis, er vi evig takknemlig for. Uten deres støtte, ville det faktisk ikke vært noe bygdeblad - siden dette er en gratisavis og uten noen form for inntekt. Så det at vi har annonsører som støtter oss og ønsker å holde liv i bygdebladet, er noe vi ikke kan få takket nok for. Tusen takk <3

Bidragsyterne våre: Vi i redaksjonen blir så glade når vi åpner eposten og ser at det ligger et tips eller en tilsendt sak der. Vi har ingen journalister i bygdebladet, så det at våre lesere tar seg tid til å sende inn en sak eller et tips til oss, setter vi veldig stor pris på! Så tusen takk til alle som har sendt oss saker gjennom året som har gått. 
 

20230517_113739
En spent gutt på vei for å feire nasjonaldagen vår

Litt om året 2023

2023 har ikke vært et år preget av de store sakene for Grane kommune, men vi mener og tror vi har hatt god dekning for de største hendelsene som har skjedd. Vi ser også hva dere lesere liker, og da kan vi trekke frem at bildeseriene vi legger ut fra både 17.mai og Granedagan genererer flest besøkende på siden vår. Og det kommer vi selvsagt til å fortsette med. Vi kommer også til å fortsette å publisere saker på siden vår "før i tiæ" som du kan se HER.  

Vi har nok ikke vært like aktive og publisert så mange saker som vi kunne ha ønsket, og der kan vi ikke legge skylden på noen andre enn oss selv i redaksjonen. Da begge redaktørene er i fult arbeid, så er det ikke så enkelt og være over alt hvor ting skjer til en hver tid. Vi er derfor i år, som alle år - helt avhengig av å kunne be om stoff, tips og saker fra dere - og det kommer vi til å fortsette med i det kommende år. 

png
"Illustrasjon lånt fra google"

Tanker og ønsker for året 2024

Vi har flere tanker om nye ting for siden vår, blant annet har vi veldig lyst å ordne slik at det blir mulig for dere å sende inn hilsninger. Da tenker vi spesielt på mors- og farsdag, men også bursdagshilsninger om noen har lyst til det. Vi tenker dette er et prøveprosjekt, og vi vil annonsere for hvordan det kan gjøres rent praktisk når det nærmer seg morsdag i februar. Så vi håper mange av dere vil sende hilsen også til bygdebladet på slike dager. 

Vi håper også at graneknips kan bli litt mer aktiv igjen, for vi ser at dere er utrolig flinke å ta flotte bilder - og vi vil gjerne dele disse med våre lesere også. Så husk at du kan sende oss bilder når som helst, så får vi fylt opp siden med nye og fine bilder fra kommunen vår. 

Vi har alltid sagt at vi tar et år om gangen, og det er tilfellet også for 2024. Som ansvarlig redaktør, vil jeg si at dette er en - ja, en slags hobby kan man vel kalle det, som jeg stortrives med. Og håper virkelig at vi kan holde liv i bygdebladet i mange år til. Så om du er på et arrangement, eller vet om et som skal skje - eller en hendelse, trenger ikke være store greiene, så ha oss i bakhodet. Tenker du "at dette kunne vært noe for bygdebladet" - så har nok helt sikkert rett. Vi vil gjerne skrive om det som skjer - av stort og smått. 

Vi minner også om at dersom du ønsker å støtte oss i arbeidet vi gjør, så kan du sponse oss med en frivillig kontingent - og måten du gjør det på finner du HER

 

Takk for året som har gått -  også håper jeg vi mailes, snakkes eller treffes i 2024

 

Ellen Thuseth
Ansvarlig redaktør