Vi ble tipset av Sunne kommuner om at Grane kommune får heder og ære for sitt arbeid med å sette folkehelse og sosial bærekraft på dagsorden i kommunen. Og slike saker dukker ikke opp i vår innboks ofte, så dette må vi selvfølgelig publisere på Grane Bygdeblad.

Sunne kommuner skriver: 

"Folkehelsekoordinator Rune Stabbforsmo i kommunen ble derfor kåret til månedens folkehelsehelt i dag!
Rune er en viktig resursperson anerkjennelse til hele kommunens systematiske arbeid med å fremme god helse og livskvalitet i befolkningen. Han har vært i Sunne kommuner nettverket i mange år, og er involvert i prosjekter som: aktivitetsparker for barn og unge, kommunenes treningssenter og bassengtilbud, og er en stor bidragsyter i opprettelsen av “Aktiv senior”, også som medarrangør for sydenturer for seniorer. Rune har et genuint ønske og vilje til å skape utvikling og positivitet i Grane kommune."


Sunne kommuner er WHOs norske Healthy Cities-nettverk, og vi jobber for å skape lokalsamfunn som er gode å leve i – for alle. Det gjør vi blant annet ved å tilby møteplasser og erfaringsutvekling for nøkkelansatte og være et kunnskapslaboratorium for kommuner og fylkeskommuner. Vi er glade for å ha Grane kommune og ansatt Rune Stabbforsmo med i nettverket vårt! Les mer om deres arbeid HER.