Dette står beskrevet om Line Hallingen på siden som presenterer semifinalistene: 

"Line var en av de første i kullet i den nye 2+2 ordningen i 2015 i Helgeland Landbrukstjenester. Hun hadde ku og griseproduksjon som fag. Hun bestod fagbrevet med glans, og den 1.september 2019 var hun fast ansatt hos oss i Fustvatn Avløserring i 100% stilling. 

Alle våre gårdbrukere har vært og er svært godt fornøyd med henne. Line har arbeidet på 15 ulike gårdsbruk - med ulike driftsformer hos våre kunder, mens hun har arbeidet hos oss. Hun er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst, og hun tar godt vare på både dyr og mennesker. Fagkunnskapen hennes er veldig god. 

Line er oppvokst på gård og hatt gode lærevilkår fra foreldrene sine. Positive og faglige er de, og de har begge arbeidet ved Vefsn Landbruksskole før de overtok gården hjemme. Med tid og stunder skal Line overtå heimgården, men vi beholder henne i jobb så lenge vi kan. "

 

Hva tenker du om det å være semifinalist?

- Jeg syns det er spennende med semifinaleplass, også spent på om jeg får nok stemmer til å komme til finalen. 

Helgeland Landbrukstjenester stakk av med seieren i fjor også - håper du på seier også i år?

- Håper jo selvfølgelig på seier, men jeg er fortsatt veldig ung, og har ikke drevet i yrke i så mange år - som mange av de andre kandidatene. Men jeg var jo den som gikk videre fra Nordland selv om den andre kandidaten var eldre og har jobbet flere plasser enn meg, så det er en mulighet for at jeg kan komme til finalen. 

Hvorfor avløser - hva er det beste med jobben?

Jeg valgte å bli avløser for det er en spennende og varriert jobb. Jeg er veldig glad i dyr, så jeg har alltid kunne tenkt meg en jobb der jeg kan jobbe med dyr. 

 

Grane bygdeblad ønsker Line Hallingen masse lykke til i semifinalen, og vil du være med å stemme henne frem - kan du gjøre det HER