Lill Renate Reirå og Ellen Thuseth
Lill Renate Reirå og Ellen Thuseth

Skal vi ikke bare fikse det da?

En mørk vinterkveld satt Lill Renate Reirå og Ellen Thuseth å fulgte med sine unge håpefulle på fotballtrening. Da kom vi i snakk om at det hadde vært gøy om det var et tilbud for damer på Trofors igjen. Uhøytidlig ballspill, der latteren sitter løst og man glemmer at man faktisk trener. Vi snakket bare løst og fast om at det hadde vært skikkelig gøy, før vi spurte hverandre "Skal ikke bare vi fikse det da?". Søknad om halltid ble levert, vi fikk mail om at halltid var tildelt og plutselig så vi på hverandre: "Hva har vi gjort nå?!"..

Ballspill 3

God respons

Vi måtte deretter spre ordet, og håpe at det ikke bare var oss 2 som hadde savnet et slikt tilbud - men heldigvis: Responsen var veldig god!! 
Vi har allerede holdt på nå i 4 uker, og vi har vært mellom 6-10 stk hver gang - noe vi syns er kjempe bra i en ellers hektisk hverdag. 
Og det skal sies at de 2 litt impulsive mødrene som klekket ut denne ideen, ikke har angret et sekund. Selv om vi fikk litt små-panikk da vi skjønte at "oy, vi må jo faktisk løpe rundt i en hel time?!" Men det har gått over all forventing, og hver onsdag etter trening sitter vi igjen med et stort smil om munnen. 

Da vi snakket om å dra igang dette igjen, så var hovedfokuset vårt at det skulle være lek og morro - med litt skjult trening. Og det syns vi at treningene har båret preg av. Vi har ingen regler, vi leker "stiv heks" til oppvarming, og vi heier på hverandre - uavhengig av hvilket lag man spiller på. Og tiden går så fort, og latteren høres godt i hallen når vi holder på. 

Ballspill 5

Noe for deg?

Er du over 18år og syns dette høres ut som noe du kunne tenkt deg å være med på?

"Ballspill for damer" har treningstid hver onsdag fra klokken 19-20. For å kunne delta må du ha treningskort til hallen, og det kan du fikse på kommunens nettside - HER.
Du trenger ikke å føle på at du trenger noe kunnskap om ballidrett - for dette er bare for gøy.